Arbetsmarknaden inom trapphusmålning Stockholm

Nu när vi är inne en högkonjunktur ser arbetsläget för målare inom trapphusmålning Stockholm bra ut.

Sverige går bra, privatpersonerna har pengar på banken och bostadsrättsföreningarna likaså. Det betyder att det finns mycket arbete för alla målare i stan.

När det finns mycket arbete inom trapphusmålning finns det många företag som anställer nya lärlingar som i sin tur blir rikare. Så går det runt och runt i en cirkel. Denna firma är känd för att ta väl han om sina anställda och för att utföra bra jobb.

Det är den goda cirkeln som gör Stockholm gladare, trapphusen vackrare och vår befolkning mycket, mycket rikare!

Bara bostadsrättsföreningar som söker trapphusmålning?

Det är inte enbart brf:er utan det är även fastighetsbolag som söker en firma som kan hjälpa dem med trapphusmålning. Huvudstaden har många företag och därför ett stort tryck på kontoren i fastighetsbranschen så alla svenska fastighetsbolag har en fot i Stockholms fastighetsmarknad på något vis.

Det finns så mycket pengar för dem att hämta i Stockholms fastighetsbransch med tanke på dem skyhöga hyrorna.

Men för att inte sticka något under stol ska jag vara ärlig och säga att majoriteten är bostadsrättsföreningar som söker trapphusmålning Stockholm. Det krävs tålamod att jobba mot dessa föreningar så om du inte har det så rekommenderar jag dig att arbeta mot företag och privatpersoner istället!

Kunderna med trapphus i Stockholm

I Stockholm är det en klar majoritet med kanske 90% som är brf:er av kunderna. Det är längre beslutsprocesser när man jobbar mot föreningar men för en duktig säljare finns det mycket pengar att hämta!

De bostadsrättsföreningarna som finns i huvudstaden brukar ligga på olika storlekar. Det finns mindre brf:er med fåtal trapphus men även exempelvis ett par brf:er med hundratals trappuppgångar i staden. Stänger man en sådan affär så har man ju lyckats fylla ett kvartal i orderboken rätt snabbt.

Då kommer pengarna in, ni blir glad, kunderna blir glada och era arbetare blir glada!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *