Takskydd på föreningar i Stockholm

Det finns många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm som inte ser värdet i att investera i ett säkert takskydd.

För de är det en investering utan avkastning – för mig är en minskad risk att folk skadas den bästa investeringen.

Men det har tagit mig en tid att förstå att dem flesta inte tänker i samma banor som jag gör. Därför att de flesta ser bara pengar och makten de tror pengarna köper, och inte vad som faktiskt är viktigt här i livet. För mig är det en god hälsa, ett nära band med familjen samt väldigt goda vänner omkring dig.

Som du säkert vet så stöttar goda vänner dig genom livet när hälsan kanske sviker dig. Och ett nära band med familjen är det viktigaste att ha i livet. Tänk om du förlorar ditt boende i Stockholm och inte hittar nytt, då finns vänner och familj där för dig. Och tänk dig om du fyller år och har ett släktpartaj hemma hos dig en vinter.

Vikten av takskydd i Stockholm

Samtidigt som din äldsta släkting är på väg in genom entrén faller snö och is från taket och krossar henne. Hela den situationen hade kunnat undvikas om det hade varit så att er förening faktiskt hade investerat i takskydd. Istället står du där med en död farmor på din födelsedag.

Visst hade man kunnat fira sin födelsedag på ett bättre sätt än på ett bårhus i Stockholm?

Tänk på fotgängarna!

Det jag känner i alla fall är att det av yttersta vikt att investera i ett takskydd. Om inte för dig, för dina nära och käras skulle! Och tänk på alla främlingar i Stockholm som det hade kunnat gå illa för. Hur mycket sämre hade inte världen blivit om Henrik Dorsin hade gått bort för att ni är snåla?

Ta er i kragen och skaffa ett takskydd. Hör av er till denna takläggare så kan de hjälpa er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *