Livet som plattsättare i Stockholm

När du arbetar som plattsättare i Stockholm blir det att leva livet med mycket på tallriken. Det som är härligt i branschen är dock hur många olika miljöer du får vistas i på daglig basis. Det kan vara allt ifrån offentliga simhallar till badrum i privata hem. Du kommer aldrig bli uttråkad med andra ord! Det är ett högt tempo med roliga arbetsuppgifter där du blir testad om igen. Det sätts mycket fokus på ditt eget välmående och utveckling. Företagen i Stockholm är väldigt måna om sina anställdas mentala hälsa vilket är ett stort plus. Det tillkommer dock en hel del ansvar i rollen som plattsättare vilket kan vara härligt för den som känner sig ansvarsfull. I arbetet blir det långa sträckor som du måste färdas, därför är det livsviktigt att ha körkort. Bil får du allt som oftast av företaget.

Duktig plattsättare med goda rekommendationer

Det finns en otroligt duktig plattsättare i Stockholm som jag har jobbat mycket med och det är dessa killar. De har varit i branschen i många år. Jag har flera vänner som gått igenom dem och blivit mycket nöjda. De har även mycket erfarenhet ifrån att ta sig an större projekt som exempelvis renovering av simhallar och liknande projekt.

Enbart verksamma i Stockholm?

De har sin bas i Stockholm men om projektet känns rätt kan dem självklart kika på det i andra delar av landet. Dessa plattsättare har alla bil så distansen är inget problem för någon utav dem. För ett par år sedan åtog sig företaget ett jobb i Malmö. Det var ett större renoveringsarbete i en simhall där företaget fick ta totalentreprenaden. De rekommenderar företaget starkt efter ett komplicerat arbete som skötts helt utan komplikationer. Bortsett från det större projektet har de även renoverat en hel del badrum i både Västerås och Nyköping.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *