Nytt badrum inför sommaren

Det här med renovering är något som alltid har lockat mig, men jag har känt mig för okunnig och oerfaren för att själv våga slå bort kakel, installera blandare eller vad man nu kan behöva tänkas göra. Om jag fick välja skulle jag få rita upp mitt drömbadrum och därefter be någon annan att göra jobbet, naturligtvis för någon enstaka hundralapp eller så. Trots mina drömmar är jag däremot helt medveten om att detta bara är önsketänkande och att 100 kronor och en badrumsrenovering knappast går hand i hand.

För bara ett år sedan flyttade jag och familjen ut till Lidingö för att göra oss hemmastadda, förhoppningsvis för livet. Lägenheten är vacker på alla sätt och vis, men det går inte att sticka under stol med att den är gammal och sliten. Priset vi fick betala var verkligen bra, så vi var beredda på att få lägga en och en annan slant på renovering i framtiden. Om jag får säga det själv tycker jag att de flesta rummen ser helt okej ut, bara lite ny färg behövs. Badrummet däremot behöver en ordentlig badrumsrenovering Lidingö innan jag kan känna att hemmet verkligen är i ordning.

Tålamod är ingenting som jag har gått om och det har redan gått ett år med detta fula badrum. Till sommaren har jag bestämt mig för att ett nytt badrum ska ha tagit plats, men för att lyckas med detta kommer jag behöva anlita en professionell hantverkare. Det enda jag planerar att göra själv är möjligtvis att skruva ihop inredningen som jag vill ha i rummet, men utöver det lägger jag allt i hantverkarens händer. Jag har ännu inte bestämt mig för vilka färger jag vill ha. De flesta jag frågar säger blått, eftersom det nästan är en självklarhet i badrummet. I mina ögon lutar det dock mest åt grönt eller någon annan färg som kan kännas fräsch året om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *