När du inte kan skänka allt

Tiden är kommen, du ska bo utomlands ett tag och hur mycket du än har rensat hemma, slängt och skänkt så finns det minnen du inte vill göra dig av med. De betyder för mycket och det är en del av dig som person. Alla dina fotoalbum, dina kära skivor och böcker eller den där antika fåtöljen du ärvt av farmor. Pappas garage är fullt och vinden tål inte in en enda teddybjörn till. Vad ska du göra dig av med allt medan du är borta, för du ska ju ändå komma hem sen och behöva alla dina saker.

Det finns en lösning, vare sig du bara har två flyttkartonger fulla eller vill frysa ditt liv här i flera kvadratmeter har vi olika former på magasinering för dig. Magasinering Stockholm har lösningarna för varje litet minne du vill spara och bevara tryggt och säkert medan du är borta.

Självklart kan alla nyttja våra tillgängliga utrymmen magasinering stockholm beroende på vilken lösning som passar dig bäst. Du kanske bara vill magasinera ett litet dag när du provar på att bli sambo med din partner, eller så kanske du behöver magasinera ett arv tills alla dina syskon som bor i olika städer kan samlas och bestämma vad ni ska ha kvar.

Kanske är det så att ditt fina hem saknar ett källarförråd. I minimalistiska nya bostäder är detta vanligt, tyvärr får man inte alltid lösningar på vart man ska ha sina skidor, skridskor, verktyg eller cyklar ibland. Prylar som vi bara tar fram under viss säsong behöver ha en yta att befinna sig på!

Du kan tom gå ihop med din granne och dela på ett utrymme, vill du få fler smarta tips om vad som tillgodoser just ditt behov är det bara att höra av sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *