Garagerenovering

Du har länge tänkt att fixa till garaget. Det är ett garage längst ner i suterrängvillan, med trappa upp till boendeplanet. Garaget har mest använts som skräpdepå men nu känns det som att du faktiskt vill ha en bra plats att mecka med motorcykeln som du lite spontant köpte. Men för att göra det så krävs det ett smärre under…

Du börjar med att kontakta garagerenovering Stockholm och se om de kan hjälpa dig. Visst kan de göra det och ni bokar in en tid för konsultation. Du passar på att fram till dess rensa upp i garaget, och upptäcker då en gammal vattenläcka som har skadat golvet och en del av väggen. Efter många turer till tippen har du nu helt plötsligt lite fri yta och killarna från garagerenovering Stockholm kan lätt skapa sig en översikt och plan för arbetet. De börjar arbeta och sakta men säkert försvinner våtskadorna, vattenavrinning utförs och du får ett nytt och fräscht betonggolv. Till och med en mycket bättre garageport smälls upp och du börjar längta efter vintern, verktygen och motorcykeldelar. Till våren ska allt den där attans maskinen gå klockrent! Det bästa är att du under tiden renoveringen pågår inte behöver få ryggskott eller gråa hår av arbetet, utan kan fortsätta med din normala vardag. Du behöver inte bry dig om att söka information om vilka färger och ytbehandlingar du ska göra, allt det fixar grabbarna från garagerenovering Stockholm åt dig.

När allt är klart vet du att du har ett fräscht garage som är fritt från all gammal dålig lukt, att den gamla vattenskadan är borta och att det inte kan hända igen, att golvet tål lite motorolja och är lätt att skölja av, att golvbrunnen fungerar som den ska och den där gistna skeva dragiga porten är sedan länge glömd. Motorcykeln kommer att må som en prins här inne, och du också under vinterns MC-mekande. Inga frusna fingrar eller grusgångens stenar intryckta i knäna, utan det perfekta hobbygaraget för just dig. Livet leker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *