Veckans ros till städföretag Uppsala

Jag måste verkligen slå ett slag för detta städföretag i Uppsala. Om du bor i Uppsala med omnejd är det en väldigt trevlig upplevelse att få sitt hem riktigt rent och fint. En sån oerhört fin känsla när någon kommer över, putsar och donar så att allt bara skiner. Vem vill inte uppleva det?

Dammfritt med städföretag i Uppsala

Att städa riktigt, riktigt bra är en konst i sig och det är verkligen något jag vill unna mig ofta. I många familjer är städning en oönskad syssla. I vardagsstressen kan den bli en källa till dålig energi, bråk, sämre samliv och separation. Föreställ dig att komma hem efter arbetet på fredagen och laga mat i ett riktigt rent och fräscht hem. En liten fettfläck på spisen är någon annans bekymmer. Hur är det möjligt? Med Industriledande städföretag uppsala kan denna önskan utan tvekan förverkligas.

Rent hem är en friskvårdsinsats

Har du ibland ont i huvudet utan att veta varför? Kliande ögon och märkliga utslag kan ibland härledas till slarv och bristande hygientekniska kunskaper. Folkhälsomyndigheten rekommenderar noggrann städning för att skydda mot virus och bakterier.

RUT-avdrag

Privatpersoner som anlitar ett städföretag har rätt att söka RUT-avdrag. Avdraget gäller oavsett om du bor i Uppsala eller andra delar av landet och priset blir väldigt förmånligt. Varför inte göra som många andra och utnyttja de möjligheter och rättigheter som står till buds? Jag är helt såld på det här med hushållsnära tjänster och kan inte tänka mig en värld där jag både ska arbeta heltid och städa hemma. I februari månad är det ”alla hjärtans dag” och det kan vara ett ypperligt tillfälle att presentera en gåva som ger både dig och din partner tid till annat. T.ex. titta på film, vara i naturen, äta goda middagar och ta hand om varandra. Lycka till med städningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *