Gästrummet blir ett hemmagym!

Jag har länge funderat över vad jag ska göra med mitt extrarum som jag har i huset. Under en tid planerade jag att rummet skulle vara ett gästrum. Möbler sattes in, men rummet blev aldrig klart. Dessutom är det så fruktansvärt sällan som jag ens har besök. Under en annan period fanns det planer på att skapa ett hobbyrum eftersom jag älskar att sy. Problemet var bara att jag inte längre hittade någon tid till att sy så mycket som jag gjorde förr, när barn och jobb inte tog upp hela vardagen.

Nu känns det dock som att jag äntligen har kommit fram till vad jag vill göra med rummet. Vi lever i en otroligt stressig tid där man inte längre prioriterar sig själv och sin hälsa så mycket som man egentligen borde göra. Jag hittar otaliga ursäkter till att inte gå iväg till gymmet och att titta på Youtube-videos har aldrig varit min melodi. Rummet ska bli ett hemmagym.

För att skapa ett hemmagym krävs det dock en hel del saker, åtminstone om man har så höga krav som jag har. Jag letade längre runt på diverse hemsidor som sålde olika träningsmaskiner, vikter och andra föremål som skulle komma till nytta och stannade sedan när jag hittade tillbehör från Eleiko. Eleiko säljer inte bara lättare vikter, hantlar och olika bälten, t.ex. dipsbälten, utan har ett enormt utbud av allt från fristående riggar, parraletter, bänkar, kettlebells och mycket mer. Här och häpna så hittade jag till och med ett vertikalt ställ där man kan samla alla sina hantlar och vikter. Så coolt!

Är du ute efter högkvalitativa träningsredskap så rekommenderar jag att du söker på eleiko på atletbutiken för att få så bra priser som möjligt. Vissa av produkterna är naturligtvis väldigt kostsamma och ingenting som man kanske har råd med sådär direkt från fickan, men det finns många olika typer av produkter och prisklasser att välja mellan. Eleiko passar inte bara den som ska bygga ett hemmagym som jag själv eller för den som vill köpa produkter till sitt eget offentliga gym. Tillverkaren jobbar mot alla typer av träningsintresserade och därför kan även privatpersoner som vill ha bra redskap vända sig till varumärkestillverkaren.

När jag ska sätta igång med projektet är dock en annan fråga. Atletbutiken har en leveranstid på 2-10 arbetsdagar, vilket betyder att jag behöver se till att vara tillgänglig dagen för leveransen. För att sätta projektet i rullning behöver jag främst bestämma mig för vilka träningsredskap som jag vill ha. Jag funderar en stund på tanken och återkommer med uppdatering om vad som komma skall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *