För- och nackdelar microcement Göteborg

Microcement har kommit att bli allt trendigare inom heminredning i Göteborg, då det bidrar till en urban och industriell känsla. Microcement kan användas på de flesta platserna i en bostad i Göteborg, varav de är extra populärt i kök, och badrum. Vissa väljer även att lägga microcement på sin bänkskiva eller andra möbler för att ge dem ett råare intryck.

Fördelar med microcement i Göteborg

Microcement är förutom estetiskt tilltalande, även ljuddämpande och stötdämpande. En stor fördel med att implementera Banbrytande microcement göteborg i sin bostad är att det kan läggas direkt på underlaget. Om du vill lägga microcement i ditt badrum slipper du en komplicerad renoveringsprocess då det kan läggas med hjälp av armering direkt på det befintliga materialet. Microcement är dessutom otroligt slitstarkt och belastningståligt, vilket är bra egenskaper för dig som har en stor familj vilket kan innebära mycket slammer i väggar och golv. En annan värdefull egenskap för dig som har barn är att microcement är helt halkfritt! Ingen risk för att halka i badrummet om du lägger cement på golvet. Det finns ett stort utbud av färger att välja mellan och materialet är naturligt vattentätt, vilket gör det särskilt lämpat för att använda i våtrum.

Nackdelar med microcement

Alla material har sina nackdelar, inklusive microcement. Om du funderar på att skaffa microcement till din bostad i Göteborg bör du vara medveten om att det betraktas som ett ytskikt. Det innebär att det ät tätskiktsleverantören som får avgöra om microcementet kan läggas på ytskiktet. Om ditt microcement i Göteborg blir utsatt för vatten som har ett lågt PH-värde finns det en risk för att kalkfläckar uppkommer. Det finns även begränsningar gällande vad microcement kan läggas på. Det går nämligen inte att lägga microcement på vinyl eller linoleum. Dessa nackdelar är viktiga att hålla koll på innan du beslutar dig för att implementera microecement i ditt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *